Legrabox

LEGRABOX

Elegancija u pokretu

Da li postoji ideal za savršenu fioku? Oslobođen svega poznatog, sledi samo idealnu liniju sa najboljom funkcijom do sada. Ravnolinijski. Jednostavno. Usko. LEGRABOX – elegancija u pokretu. Sistem kutija oduševljava svojim jasnim linijama, jednostavnim dizajnom okvira i naglasku na linijama kao centralnim elementima dizajna.

Jednostavni dizajn

Bočni zidovi, spolja i iznutra ravni i izuzetno uski sa 12,8 mm, harmonično se uklapaju u svaki nameštaj. Pojedinačne komponente su optimalno međusobno usklađene i formiraju harmonične prelaze.

Individualni brend

Brendiranje je sastavni deo LEGRABOX dizajna i može da se štampa sa vašim robnim znakom.

Fascinantna tehnika

Sa LEGRABOX korpusnom šinom razvijen je novi sistem vođica koji kombinuje jednostavan dizajn sa odličnim karakteristikama kretanja. Prilikom otvaranja komfor pri kretanju je primetan sa svakim milimetrom.

Maksimalna opteretivost

LEGRABOX je stabilan i kada je potpuno izvučen i teško opterećen element. Čak i vrlo široki i teški elementi na izvlačenje lagano klize zahvaljujući velikoj dinamičkoj opteretivosti od 40 i 70 kg.

Stabilizacija za visoke frontove

Visoki frontovi su sve omiljeniji u dizajnu. LEGRABOX podržava ovaj trend sa svojim novim pričvrsnim sistemima za frontove, koji garantuju maksimalnu stabilnost pri otvaranju i zatvaranju.

Varijante dizajna

Pored LEGRABOX pure sa matiranim, metalnim površinama mogu se individualno uobličiti različite vrste dizajna LEGRABOX free frontalnih elemenata na izvlačenje visine C. Od stakla, drveta, kože ili kamena – prostrani umetni elementi daju efektan naglasak.

 

BLUMOTION S – jedan za tri

Fleksibilnost za realizaciju nekoliko tehnologija kretanja sa samo jednom šinom vođicom i optimalnom funkcijom prigušenja prilagođenom odgovarajućoj tehnologiji – nudi naša nova vođica BLUMOTION S za LEGRABOX i MOVENTO.

 

Otkrijte BLUMOTION S

Primeri za primenu

Nagrade

Dizajn i funkcionalnost naših okova impresionira širom sveta: nagrade potvrđuju visoki kvalitet naših proizvoda i usluga. Više informacija o nagradama za Blumove proizvode možete pronaći .

 

        

Shopping Cart

  • No products in the cart.