Tandembox

TANDEMBOX

Jedan sistem. Višestruke mogućnosti.

Priznati sistem kutija od metala nudi širok spektar primena i mogućnosti za različiti dizajn: od standardnih rešenja do specijalnih namena. Osnova je uvek proverena TANDEMBOX korpusna šina. Ona omogućava lagani hod i veliki komfor pri kretanju.

Jedna korpusna šina, višestruke mogućnosti primene

Proverena TANDEMBOX korpusna šina, oduševljava visokim komforom kretanja. Pri tome plastični valjci otporni na habanje obezbeđuju lagani hod i dinamičku opteretivost od 30 kg ili 65 kg. Zahvaljujući adaptivnom prigušnom sistemu BLUMOTION garantovano je lako i tiho zatvaranje. Traje koliki je i radni vek nameštaja.

andembox/tandembox-intivo/programme/“>TANDEMBOX intivo

Visokozatvoreni sistem kutija nudi mogućnost za individualni dizajn elemenata na izvlačenje. Raznovrsne mogućnosti za dizajn čine da svaka kuhinja bude jedinstvena i iznutra.

andembox/tandembox-antaro/programme/“>TANDEMBOX antaro

Sistem kutija se odlikuje jasnim oblikom sa pravougaonim pregradama. Jedinstvenost boja kod svih komponenti podvlači minimalistički dizajn proizvoda.

andembox/tandembox-plus/programme/“>TANDEMBOX plus

Odgovarajuća rešenja za brojne primene: bilo da se radi o jednostavnoj okrugloj pregradi ili zatvorenoj posudi, TANDEMBOX plus oduševljava svojim jednostavnim dizajnom i preglednim programom boja i delova.

Jednostavna montaža bez alata

Bitno nam je da montaža bude što jednostavnija i komfornija, npr. pomoću priznate INSERTA tehnike – potpuno bez alata. Tako uložni elementi mogu da se montiraju ili pripreme u samo nekoliko jednostavnih koraka bez alata.

Primetno poboljšana tehnika

TANDEMBOX se dokazuje dugim nizom godina velikom jednostavnošću korišćenja i raznovrsnim dizajnom. Revidirana tehnika donosi sistem kutija na novom nivou.

Prijatno otvaranje

Redukovana snaga potrebna za otvaranje i glatkiji prelaz u lagani hod pojačava komfor pri otvaranju.

Primetni kvalitet

Optimizovani okvir, kombinovan sa novim pričvršćivanjem fronta, osigurava primetno veću stabilnost.

Primetni kvalitet

Optimizovani okvir, kombinovan sa novim pričvršćivanjem fronta, osigurava primetno veću stabilnost.

Nagrade

Dizajn i funkcionalnost naših okova impresionira širom sveta: nagrade potvrđuju visoki kvalitet naših proizvoda i usluga. Više informacija o nagradama za Blumove proizvode možete pronaći .

 

         

Shopping Cart

  • No products in the cart.