CLIP Top BLUMOTION

CLIP top BLUMOTION

Sve unutra!

CLIP top BLUMOTION objedinjuje inovativnu tehniku, internacionalni dizajn i komfor pri kretanju na malom prostoru – jer je mehanizam za prigušenje BLUMOTION već ugrađen u lonac šarke.

BLUMOTION integrisan u lonac šarke

Procesi precizni kao sat – integrisano prigušenje je tehnički promišljeno rešenje. Da bi vrata nameštaja mogla lako i tiho da se zatvaraju.

Komfor pri kretanju za svaka vrata

BLUMOTION prigušenje prilagođava dinamiku vrata kod zatvaranja. Opterećenje usled težine fronta se takođe uzima u obzir kao i zamah prilikom zatvaranja.

Prigušenje prema potrebi

Za visoki kvalitet kretanja kod malih ili laganih vrata BLUMOTION funkcija može po potrebi jednostavno da se deaktivira.

Slobodni prostor za nove mogućnosti

Sa 110° šarkom možete – u zavisnosti od položaja postavljanja – da realizujete i deblja vrata do 24 mm. Sa novim obrtnim momentom – na ovaj način se vrata u otvorenom položaju ne oslanjaju na prednju ivicu korpusa.

Mala dubina rupe za lonac

Šarka CLIP top BLUMOTION 107° odlikuje se malom dubinom rupe za lonac od samo 11,5 mm. Zbog toga je šarka podobna za vrata nameštaja već od 15 mm debljine.

Dizajn sa višestrukim prednostima

Naš zahtev kod elegantnog dizajna proizvoda: prvoklasna funkcija i uverljiv izgled. To čini visokokvalitetni karakter CLIP top BLUMOTION.

CLIP top BLUMOTION u oniks crnoj boji

Taman nameštaj za život jednostavne elegancije – spolja i unutra. CLIP top BLUMOTION u oniks crnoj boji diskretno se uklapa u nameštaj i naglašava ga. Za veću slobodu oblikovanja prilikom izrade kvalitetnog nameštaja, bez kompromisa kada je dizajn u pitanju.

Tražite tamne šarke

Primeri za primenu

Nagrade

Dizajn i funkcionalnost naših okova impresionira širom sveta: nagrade potvrđuju visoki kvalitet naših proizvoda i usluga. Više informacija o nagradama za Blumove proizvode možete pronaći .

Shopping Cart

  • No products in the cart.