Movento

MOVENTO

Evolucija kretanja

Sa našim sistemom vođica smo postigli novi pomak: zahvaljujući precizno usaglašenim karakteristikama hoda, sinhronizovanom laganom hodu i novim mogućnostima podešavanja. Na taj način sa MOVENTO programom mogu da se realizuju brojne ideje za nameštaj.

Sinhronizovani lagani hod

Plastični točkići koji se malo habaju i sinhronizacija šine za fioke i kliznog elementa obezbeđuju lagani sinhronizovani hod. Na taj način se elementi za izvlačenje kreću vrlo mirno, ravnomerno i lagano.

Mogućnosti podešavanja

Osim po visini i nagibu, front sada može da se podešava i bočno i po dubini. Na taj način se brzo, jednostavno i bez alata može postići precizan izgled fuga.

Opteretivost i stabilnost

MOVENTO postoji za klase opterećenja od 40 i 60 kg. Sistem vođica oduševljava velikom stabilnošću i izuzetno dobrim karakteristikama spuštanja.

Mogućnosti bez ručke

Bilo sa SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION ili TIP-ON – ni primene bez ručki nisu problem sa MOVENTO. Tako se nameštaj otvara jednostavnim dodirom.

BLUMOTION S – jedan za tri

Fleksibilnost za realizaciju nekoliko tehnologija kretanja sa samo jednom šinom vođicom i optimalnom funkcijom prigušenja prilagođenom odgovarajućoj tehnologiji – nudi naša nova vođica BLUMOTION S za LEGRABOX i MOVENTO.

 

Otkrijte BLUMOTION S

Primeri za primenu

Shopping Cart

  • No products in the cart.